HTML

Asztalos Gombóc Artúr kalandjai

A világ legvidámabb bearded collie-jának a naplója... :o) SZÜLETETT: 2007. május 10. BECENEVE: Muki, Gépont CÍME: Diósd ANYJA NEVE: Chipi APJA NEVE: Lothar HOBBIK: joghurtért és sajtért kuncsorgás, őrülten fel-alá szaladgálás, piros labda és süni kergetés... ja és mostanában a "mindenkire rámászás" :)

Utolsó kommentek

ez az enyim, ugye?

2008.11.21. 12:51 milk-and-apple

szal az van, hogy én voltam itt előbb. tehát a plüssök az enyémek! (ugye...?)

vmi fura párbeszédet hallottam a fejem fölött...

- "te manó, a kutyának van rózsaszín sapkás fehér plüssmacija...?"

- "nincs... de a gyereknek van. mér?"

- "mert itt fekszik a helyén és ölelget egy ilyen macit..."

még, hogy én LOPÓS???? na ne már!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artur.blog.hu/api/trackback/id/tr20781077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simi-Samu-Sámuel 2008.11.22. 15:00:40

Szi Artúr!

Figyelj! Szerintem jelölj meg mindent alaposan, nehogy elszabaduljon a pokol! Ami jár az jár! És persze ne feledd, hogy közösködni is jó dolog, pláne, ha a másik adja azt, ami azután már "közös".
Persze azért vigyázz a kis csupaszra, mert biztos nagyon szeretik és hát barátkozz meg vele, mert ha nagyobb lesz azt hallottam, az "ilyenek" hasonlítanak majd a gazdikra! Az pedig tök jó! Tanítsd majd meg labda eldobós játékra, és hozd neki mindíg vissza! /Tudod mennyit gyakorolnak még gazdiáék is!! /
Meg vidd el néha sétálni!

Vaúúúú

Samu

Jah! Képzeld ma esett nálunk az Ó!

bande\' · http://kardigan.blog.hu 2008.11.23. 18:08:21

Kedves Artúr!
Még nem tudod, de az új gazdi és minden hozzá tartozó dolog a TE szórakoztatásodat szolgálja...előbb utóbb. Ha Alma már futkározik az jó móka lesz és fogadjunk, hogy nem kérték vissza a gazdik a plüssmacit...de ne vidd ám túlzásba, mert később meg a kisgazdi veszi el a te játékaidat! Szóval csak óvatosan... :) Nálunk legalább 5 enciméter Ó esett és maradt is! :)

artúr 2008.11.23. 19:42:50

Itt is volt ám nagy Ó, de mekkora! :o))))) Ez a második szezonom, amit Ózással töltök, de csak időnként. Ezt nem értem, miért van...?

Na ne vicceljetek! mondtok itt mindenféle okosságot, amit csak remélni tudok, hogy úgy lesz. Hátha felnő ez a kis nyávogó izé és akkor csak velem fog játszani. Már most tanítom neki, hogy: SÜNI! SÜNI! SÜNI!

De ezek a gazdik nem viccelnek, elvették a rózsaszín micsodát, pedig esküszöm, ő ugrott be a számba. Asszem!

Kardi 2008.11.27. 22:14:49

Van ezeknek szivük??! Elvenni azt ami a gyanútlan kutyagyerek szájába csak úgy beleugrik? A végén még olyan kőszivűek lesznek h. felejtős lesz a talpmasszázs meg a gyümölcsjoghurt is...igazad van, nem lehet elég korán kezdeni a kétlábúakkal a csipogós süni ismertetését... :))) Az enyémek még arra is képesek voltak, hogy nem engednek fel a saját kanapéMra. Hihetetlen.

Simi-Samu-Sámuel 2008.12.08. 20:29:41

Szia Artúr!

Hogy vagy!? Milyen a kétlábú?! Megbarátkoztatok?

Vaúúúú Samu

Simi-Samu-Sámuel 2009.01.03. 23:07:46

Szia Artúr!!!

BUJJJÉK! Vaúúúú!

Minden szépet és jót a Családodnak is (Főleg a kis gyönyörűségnek!)!

Kutyapacsi

Samu

milk-and-apple 2009.01.06. 09:33:34

NEM TUDOK BEJEGYZÉST ÍRNI :(((((
nem direkt, hanem hónapok óta nem enged belépni a rendszer és a rendszergazdák sem tudtak segíteni eddig :((( búék mindnekinek!

fluffyboy 2009.01.06. 17:50:54

Ez szomorú. :( Pedig nagyon várjuk az újabb sztorikat szőrös- és szórtelenről egyaránt.
Remélem az okos "ámításteknikusok" hamar kitalálnak valamit és megoldják a problemát.
Búék!
Pacsi és nyalintás,
Mex
süti beállítások módosítása