HTML

Asztalos Gombóc Artúr kalandjai

A világ legvidámabb bearded collie-jának a naplója... :o) SZÜLETETT: 2007. május 10. BECENEVE: Muki, Gépont CÍME: Diósd ANYJA NEVE: Chipi APJA NEVE: Lothar HOBBIK: joghurtért és sajtért kuncsorgás, őrülten fel-alá szaladgálás, piros labda és süni kergetés... ja és mostanában a "mindenkire rámászás" :)

Utolsó kommentek

a játszóterem

2008.01.16. 16:15 milk-and-apple

gazdiék csináltak nekem egy kertet. egész nyáron dolgoztak ezen az ügyön - még a kerítést is megerősítették, hogy nekem jó legyen (próbáltam közbeszólni, hogy nekem az is egész jó, ha konkrétan NINCS kerítés, de nem hallották. vagy tele volt a szám valami nasival? :)
mostanában itt szoktam futkározni, amikor épp nem sétálunk valahol, ugye milyen szép?
(a slusszkulcsot is elkértem múltkor, mert láttam, hogy fáradtak, de nem reagáltak. nem értem mér... pedig nagyon szeretek autózni is... :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artur.blog.hu/api/trackback/id/tr91299760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jatigazdi 2008.01.16. 16:50:20

Nagyon fazon ez az eb :)
Kezd mardosni a bűntudat, hogy Jatinak nincs blogja... (ez olyan, hogy amikor a házunkban lakó másik spánielt ruhában láttam, rájöttem, hogy gondatlan gazdi vagyok :)))
süti beállítások módosítása