HTML

Asztalos Gombóc Artúr kalandjai

A világ legvidámabb bearded collie-jának a naplója... :o) SZÜLETETT: 2007. május 10. BECENEVE: Muki, Gépont CÍME: Diósd ANYJA NEVE: Chipi APJA NEVE: Lothar HOBBIK: joghurtért és sajtért kuncsorgás, őrülten fel-alá szaladgálás, piros labda és süni kergetés... ja és mostanában a "mindenkire rámászás" :)

Utolsó kommentek

esik a hóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

2010.01.30. 21:28 milk-and-apple

és minden valamire való beardie elmerül benne derékig!mit is kerestem...?                  áááh, inkább meg kéne fordulni, nem?mostmár jó irányba állok :o) 

Szólj hozzá!

szőnyeg a szőnyegen

2010.01.30. 21:26 milk-and-apple

no comment :o)(egyébként tök kivagyok, mert most meg akarják tanítani nekem, hogy ne feküdjek ezen a kényelmes kis szőnyegen... állítólag úgy könnyebb takarítani meg minden... asszem. aha... hát elég szelektív a hallásom, ami azt illeti :o)

Szólj hozzá!

én és a labdám

2010.01.30. 21:24 milk-and-apple

mindennapos történet. hitegetnek. hogy eldobják meg minden...naaaa, dobd már el... légyszi!!!de mekkorát kell ugranom? kirepülök a képből! mit fognak szólni a beardie csajok, he??? najó, MEGVAN, ez a lényeg... :o)) mit szóltok, csajok?   

Szólj hozzá!

a népszerűség átka

2010.01.30. 21:21 milk-and-apple

szóval ez vanteljesen rám van kattanva a kiscsaj... követ mindenhová és rajtam lóg...és még BELÉM IS BÚJIK! hát mi vagyok én, fotel??? :o))) (naaaa jóóó...)  a szerelem az szerelem...

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása