HTML

Asztalos Gombóc Artúr kalandjai

A világ legvidámabb bearded collie-jának a naplója... :o) SZÜLETETT: 2007. május 10. BECENEVE: Muki, Gépont CÍME: Diósd ANYJA NEVE: Chipi APJA NEVE: Lothar HOBBIK: joghurtért és sajtért kuncsorgás, őrülten fel-alá szaladgálás, piros labda és süni kergetés... ja és mostanában a "mindenkire rámászás" :)

Utolsó kommentek

előtte - utána

2008.01.17. 22:44 milk-and-apple

a minap azt mondták nekem, elképesztő mennyire megnőttem...én ezt nem értem. téééényleg??? :)(jé, ezt a növényt a képen kiskorom óta nem láttam... hova lett? vagy ez az amit pár hét alatt kinyírtam?? jólvanna, néha muszáj volt kicsit megcsócsálnom...)

Szólj hozzá!

a játszóterem

2008.01.16. 16:15 milk-and-apple

gazdiék csináltak nekem egy kertet. egész nyáron dolgoztak ezen az ügyön - még a kerítést is megerősítették, hogy nekem jó legyen (próbáltam közbeszólni, hogy nekem az is egész jó, ha konkrétan NINCS kerítés, de nem hallották. vagy tele volt a szám valami nasival? :)…

1 komment

anoním joghurt-függők klubja

2008.01.16. 09:14 milk-and-apple

szal az van, hogy ha báááárki a lakásban kinyitja a hűtő ajtaját és csak elindul a keze a joghurt felé, én már rohanok is...! asszem a kedvenc hangom az, amikor nyílik a joghurtos doboz. olyankor nagyon szépen tudok ám nézni :) (artúr vagyok. 8 hónapos. meggyes joghurt függő...)

Szólj hozzá!

kardi

2008.01.15. 10:19 milk-and-apple

ő  tesóm, kardi - és imádom. nekem szopott gombóc fejem van  képen, mert csurom víz voltam, de kardi inkább a retró frizurát kedveli. bár azt hallottam, hogy amióta találkoztunk ő is elkezdte növeszteni a "haját" - így ő sem lát már olyan sokat... anya néha…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása