HTML

Asztalos Gombóc Artúr kalandjai

A világ legvidámabb bearded collie-jának a naplója... :o) SZÜLETETT: 2007. május 10. BECENEVE: Muki, Gépont CÍME: Diósd ANYJA NEVE: Chipi APJA NEVE: Lothar HOBBIK: joghurtért és sajtért kuncsorgás, őrülten fel-alá szaladgálás, piros labda és süni kergetés... ja és mostanában a "mindenkire rámászás" :)

Utolsó kommentek

jó reggelt

2008.01.23. 22:40 milk-and-apple

én a hálószoba ajtajában vártam. tudom, hogy oda nem mehetek be. valami fehér szőnyeg miatt. asszem.ő meg felkelt az égnek álló hajával és csipás szemével, odabújt hozzám a földre (normális ez?? rajta nincs is szőr, ami melegítené!) és aszondta nagyon szeret.az mit jelent? :o)

Szólj hozzá!

ajándékok

2008.01.23. 22:37 milk-and-apple

oké, tudom, hogy csípnek meg minden, de azt hallottam, hogy az emberek karácsonykor képesek túlzásokba esni... hát igen, anyagias lett a világ. asszem. na mindegy, szóval kicsit zavarban voltam, amikor láttam, hogy új pokróc helyett egy egész szőnyeget kaptam. igazán nem kellett volna…

Szólj hozzá!

így szoktam főzni

2008.01.23. 22:33 milk-and-apple

szal ha kaja készül valahol, nekem feltétlenül a közelben kell tartózkodnom, mert akármi is történhet. előfordulhat, hogy kapok egy falatot, így résen kell lennem.egyébként meg? imádom ezt a két nagy szőrtelen mamlaszt. egyszerűen jó a közelükben lenni, hát csoda, hogy…

Szólj hozzá!

túszaim...

2008.01.23. 22:29 milk-and-apple

gondoltam tartok egy gyors megemlékezést régebbi és mostani kedvenc túszaimról...megérdemlik. derekasan helytálltak :o)(látjátok azt a pasast ott? na ő az abszolut kedvenc játékom :)))))

Szólj hozzá!

heppi névnap túúúú mííííí :)))

2008.01.22. 18:42 milk-and-apple

(anya. kaphatok új szemeket? nem találom a régieket...)

Szólj hozzá!

hűha!

2008.01.21. 22:09 milk-and-apple

azt hiszem én egy roppant empatikus kutya vagyok.szal ha a gazdi alszik, igyekszem a kedvére tenni és mellette szundítani egyet... :)

1 komment

süti beállítások módosítása