HTML

Asztalos Gombóc Artúr kalandjai

A világ legvidámabb bearded collie-jának a naplója... :o) SZÜLETETT: 2007. május 10. BECENEVE: Muki, Gépont CÍME: Diósd ANYJA NEVE: Chipi APJA NEVE: Lothar HOBBIK: joghurtért és sajtért kuncsorgás, őrülten fel-alá szaladgálás, piros labda és süni kergetés... ja és mostanában a "mindenkire rámászás" :)

Utolsó kommentek

psssszt...

2010.11.28. 14:50 milk-and-apple

anya egyszer megengedte, hogy felfeküdjek a kanapéra... de PSSSSZT, senki nem tudja... asszem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artur.blog.hu/api/trackback/id/tr752478879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masnis baba 2011.02.08. 20:07:14

Szia Eszti!
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül írok neked. A Loveboxon olvasom rendszeresen "masnis" néven a naplód és bevallom rajongok érte(d). Nem úgy :), hanem amúgy. Nagyon szeretem ahogyan és amit írsz, bár az utóbbi időben a szívem szakad meg érted. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy kikeveredjetek a gödörből.
Az én kislányom 1 éves, és 3 évig mi is nagyon mélyen voltunk a gödörben. Nem mondom, hogy kimásztunk, de talán úgy 10 centivel fentebb kerültünk.
Szeretnék nektek segíteni, illetve remélem segítség.
Van egy kedves ismerősöm, aki rendezvényszervezéssel foglalkozik. Pusztai Ramónának (ramona@masztodon.hu) hívják, a cég pedig a Masztodon Kft. (www.masztodon.hu). Gondoltam esetleg segítség lehet ha Bé. vagy az együttes bejelentkezik nála ( ha ugyan még nem tették) és ki tudják ajánlani őket. Hátha...Egyébként nagyon kedvesek és a cég is eléggé pörög.
Engem Czirják Anikónak hívnak, ha gondoljátok hivatkozzatok rám.
Ha esetleg belefutnál üzlet vagy irodaberendezésbe, akkor esetleg vedd számításba a munkahelyem. Bútorgyártással foglalkoznak, www.garzon.hu. A hozott munkák után 10-15%-ot fizetnek vissza.

Remélem tudtam segíteni. Ha "levelemmel" zavartalak elnézést kérek érte.

Drukkolok neked!
Anikó
süti beállítások módosítása